Sabai thaimassage lund thai massage goteborg

sabai thaimassage lund thai massage goteborg

Geschenk für die Person die Ihnen am Herzen liegen. Springe zum Inhalt, mit unseren Gutscheinen die hier erhältlich sind variabel in Art und Dauer der Massage. Mer info om Thaimassage Lund, thaimassage i Lund hittar du i många små salonger. I övrigt så hittar du även flera salonger som erbjuder thaimassage i Lund som är väl värda att prova, med trevliga och inbjudande lokaler och modern utrustning. Här kan du få klassisk thaimassage i Lund under 60 minuter för 440 kronor och 550 kronor för 90 minuter, vilket är ett pris som följer den linje som de flesta svenska salonger har. Många av dessa kanske är intresserade av thaimassage i Lund, och redan vet hur välgörande detta. Jag har arbetat med thailändsk terapimassage i ca 20 år och har en gedigen utbildning och har certifikat i thailändsk massage samt terapimassage.

Sabai thaimassage lund thai massage goteborg - Sabai, thaimassage

Typ, tid, pris, thaimassage 60min 450 sek, oljemassage 60min 450 sek Örtmassage 90min 650 sek, fotmassage 60min 450 sek. Det bästa med thaimassage i Lund är att du alltid får en massör med ett leende på läpparna som alltid ger dig den bästa möjliga massagen. Sedan så hittar du även Champa Lao Thaimassage i Lund som finns på Klostergatan 9, samt Rainbow Thaimassage på Sofiavägen. Att Lund är en gammal stad I Sverige det vet de flesta som bor där och besöker denna stad. En av de största salongerna som erbjuder thaimassage i Lund ligger. Vi hoppas att även Ni ska bli en av våra nöjda kunder. Samtliga massörer hos Sabai Thaimassage är utbildade samt har certifikat i thailändsk massage.

Sabai thaimassage lund thai massage goteborg - Välkommen till

Sabai thaimassage lund thai massage goteborg Thaimassage i Lund hittar du även på andra ställen i Staden som Nois Thaimassage på Byggmästaregatan som även erbjuder thaimassage från 250 kronor i 30 minuter. När vi talar om en gammal stad så talar vi även om en gammal tradition när det gäller thaimassage. Söndag: Stängt, telefon:, mobil.
sabai thaimassage lund thai massage goteborg 767
Vibrator sex gratis porr svensk 582
Porr östersund massage nynäshamn Eskort skaraborg gratis film porr

Videos

Super hot Japanese lesbian tires to have sex with her maid.

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *